Close

aprilie 6, 2016

Salis Terra – Excellence is possible

Compania Salis Terra a luat fiinta in anul 2002, avandu-l ca principal partener pe gigantul mondial in tehnologie Giesecke + Devrient Currency Technology GmbH.

Pe langa relatia speciala cu Giesecke & Devrient, promovam activ produsele partenerilor nostri de la Billcon. Astfel, portofoliul nostru de clienti s-a extins de la banci si institutii financiare, pana la companii de transport valori.

 

Misiune, viziune si valori

Misiunea noastra este sa fim furnizori de servicii premium in domeniul automatizarii de numerar in Romania si lideri de piata pe segmentul echipamentelor de procesare a volumelor mari de numerar;

Viziunea noastra este sa studiem in permanenta piata pentru a identifica oportunitatea incorporarii de noi produse si servicii in solutiile pe care le oferim clientilor nostri. Salis Terra se evidentiaza prin produse si servicii premium, retea nationala de tehnicieni, reputatie ireprosabila si o echipa dedicata de profesionisti.

 

Principii de dezvoltare

• cea mai inalta calitate a produselor si a serviciilor;

• echipa tanara si extrem de dinamica;

Dedicarea noastra pentru activitatea pe care o desfasuram, ne-a adus in mod constant rezultate de care suntem foarte mandri: numeroase premii, un grad inalt de satisfactie a clientilor, relatii de afaceri extrem de transparente si flexibile cu clientii nostri, moral ridicat al echipei si permanenta dezvoltare de solutii inovatoare, eficiente ca timp si costuri, atat pentru clienti, cat si pentru partenerii nostri.

One Comment on “Salis Terra – Excellence is possible

admin_salis
iunie 25, 2019 at 7:15 am

test

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *